Föreläsning och Intervjuträning med Pernilla Olsson.

Posted on

Tv BC

Centrumchef för Burlöv Center Pernilla Olsson besöker PEAK för att berätta om sitt arbete som centrumchef samt hennes väg dit.

Pernilla Olsson är inte bara Centrumchef hon är även en passionerad hobby-odlare i både växthus och på friland, älskar att träna – både på gym, i klasser och hålla utomhusträningar två gånger i veckan med en trogen skara träningskompisar, i  ur och skur. Familj – tre tonårstjejer, en man och en hund! Bor i Staffanstorp, tre hus! Resor är ett gemensamt nöje för hela familjen – gärna skidresor och upplevelse-resor! Nästa resa blir en träningsresa.

Vad?

  • Följ med bakom kulisserna på Burlöv Center och få svar på vad det krävs för att bli Centrumchef och vad en Centrumchef gör om dagarna.
  • Ta chansen att bli intervjuad och få feedback av Pernilla. För att det ska bli så nära en riktig arbetsintervju som möjligt har vi valt ut tre yrkesgrupper som finns på BC; fastighetsskötare, butikssäljare och Event-koordinator. Välj ut en av dessa tre och förbered dig inför speed-dating med Pernilla. Intervju och feedback tar ca 10 minuter.

 Anmälan görs till din handledare eller till: violeta.costafrete@burlov.se

Begränsat antal platser så först till kvarn gäller!

Datum/Tid
Date(s) - 06/04/2017
14:00 - 16:00

Plats
PEAK


Laddar Karta...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 + nitton =