Okategoriserade

Lunch and learn – Mitt Europa 2018

Posted

Lunch and learn
– Mitt Europa 2018

Burlöv är en kommun berikad av mångfald. Idag talas det ofta om vinsterna med en mångfaldsorienterad arbetsplats och kompetensbaserad rekrytering. Välkommen förbi på en lättare lunch den 8 maj på Arlövs bibliotek för att lyssna till Nicole Videve, senior konsult på Garuda AB som berättar mer om detta och hur du undviker de vanligaste fallgroparna i rekrytering.

Vi kommer också få lyssna till Jan Venneman vd på Antpac Production AB i Arlöv som svarar på frågor om sin filosofi ”för oss är alla lika, ställer man upp för företaget ställer vi upp för individen”. På Antpac arbetar de för att medarbetarna ska känna sig inkluderade, är synliga och känner att de kan bidra till helheten!

Just nu driver Burlövs kommun ett flertal EU-finansierade samhällsutvecklingsprojekt med fokus på mångfald och en inkluderande arbetsmarknad. Dessa projekt är arrangörer för lunchen och kommer finnas på plats för att berätta mer om vad de kan erbjuda kommunens invånare, företagare och kommunala medarbetare!

Bjud gärna med kollega eller en vän från ditt nätverk och glöm inte att anmäla er på länken nedan!

Varmt välkomna till en givande lunch!

Anmäl dig här!

Tid och plats

Datum: 8 maj 2018
Tid: 12.00-13.00
Lokal: Arlövs bibliotek, Lommavägen 2, Arlöv
Kontakt: Malin Lang, 0709-63 92 75, Malin.lang@burlov.se
Kostnad: Kostnadsfritt
Anmäl: Senast den 2 maj

Burlövs kommuns samhällsutvecklingsprojekt:

  • Steget är ett arbetsmarknadsprojekt och syftar till att utveckla en systematisk modell för samverkan, som riktar sig till att erbjuda individuellt anpassad samordnad rehabilitering och arbetsinriktad sysselsättning till personer med psykisk ohälsa.
  • PEAK står för ungas påverkan och egenmakt genom aktiv kraftsamling. Idén är enkel, att samla krafterna i kommunen för att stötta ungdomar i deras väg till självförsörjning.
  • LIS riktar sig till individer som kommer i kontakt med nyanlända barn och unga. Med fokus på kompetensutveckling och samverkan strävar projektet efter ett bättre bemötande stärkt integration.
  • Tillväxtresan – genom innovation & mångfald är ett tillväxtprojekt som riktar sig till små och medelstora företag. Syftet med projektet är att skapa en inkluderande och hållbar tillväxt med utgångspunkt i mångfald och innovation. Deltagande företag ska jobba med förändringsarbete, utveckla medarbetare, organisation samt göra en tillväxtresa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

15 + femton =