Tackar våra sommarjobbare!

Posted on Posted in Sommarjobb

Under sommaren hade vi två fina sommarjobbare på PEAK som hjälpte oss att utveckla vår verksamhet på olika sätt. Vi tackar er så jättemycket för er insats och ert engagemang!

rima Rima: ”PEAK är en arbetsmiljö som är fullt med respekt och erfarenheter. Där skaffade jag mig erfarenheter och nya egenskaper. Även har jag lärt mig många nya saker, bland annat att kunna vara mer ansvarig, modigare, det som är viktigast är att jag kunde lära mig om arbetslivet och att kunna vara med i olika situationer. Jag är väldigt tacksam för alla som jobbar där och som hjälpte mig. Att vara i PEAK var det bästa jag har varit med.”

ricky Ricky: ”Det har varit fantastiskt att jobba med alla på PEAK, jag känner att jag har blivit tagen emot väl och har varit en del av PEAK under tiden, inte bara en sommarjobbare. Och skulle (och kommer) att rekommendera detta sommarjobb till alla jag känner och rekommenderar på det starkaste att ni fortsätter med det. Tack för nu!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tre − tre =